Ga mee op avontuur!

Het zal je maar gebeuren: op weg naar een gaaf teamuitje strandt jullie schip op een onbewoond eiland…

Hoewel: onbewoond?! In de verte doemt een bijzondere verschijning op. Een man die al in jaren geen medemens gezien heeft. Kennelijk heeft hij door de jaren heen een manier gevonden om dit eiland te overleven. Hij heet jullie hartelijk welkom. Maar is ook sceptisch: kunnen jullie dit eiland wel aan? Daarom onderwerpt hij jullie aan een aantal proeven om de overlevingskansen in te schatten. Alleen door je van je beste kant te laten zien kom je mogelijk ooit van dit eiland af!

Deze ca. 2,5 uur durende groepsactiviteit vindt plaats in het prachtige Stadsbos013 van Tilburg, bij Uitspanning de Zeven Geitjes met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is zodanig opgezet dat de proeven voor iedereen geschikt zijn, ongeacht fysieke gesteldheid.De fanatiekheid van de groep bepaalt de moeilijkheidsgraad.

Ook zijn er elementen ingebouwd waardoor het tot het laatst toe spannend zal blijven welk team de winnaar van Experience Robinson wordt. Uiteraard krijgt dit team een overwinningsprijs welke – eventueel – met de andere teams gedeeld mag worden.

Tip: Combineer de activiteit met een afsluitende lunch, BBQ of diner. Gezellig!

Bekijk Tarieven

Geschikt voor álle leeftijden & condities – groepen van 8 tot 36 personen.

Kleinere of grotere groep? Neem contact op voor de mogelijkheden!