Met het Asset-lidmaatschap kun je met jouw vereniging/departement heel voordelig spelen bij Experience Robinson. Met een oplopende korting tot wel € 9,50 p.p.! Zie hieronder de scherpe aanbiedingen, voorwaarden en mogelijkheden. Nog vragen? Scroll naar beneden om contact met ons op te nemen.

Combineer voor een complete ochtend of middag!

Combineren kan al vanaf € 3,50 extra p.p.! En extra handig wanneer jouw departement verdeelt wordt in 2 groepen op verschillende speeltijden. Het één kan dan mooi met het ander afgewisseld worden. Met tussendoor een korte pauze. Zie boven de mogelijkheden en bijbehorende meerprijs.

Let op

Deelname is altijd op eigen risico en spelers worden nooit verplicht mee te doen aan een spel of opdracht. Wel houden wij ons het recht voor personen te verwijderen die herhaaldelijk geen gehoor geven aan instructies, saboteren, anderen in gevaar brengen of wanneer er een sterk vermoeden ontstaat op gebruik van alcohol of drugs. Deelnemers onder de 18 jaar dienen een formulier te overleggen waarop expliciet toestemming wordt gegeven door ouder of voogd deel te mogen nemen aan de proef ‘vuur maken’. Deze wordt bij elke boeking meegezonden en dient minimaal een week voor speldatum ingevuld bij ons retour te zijn. Zie tevens onze  Algemene Voorwaarden.

Boeken

Vragen of boeken? U kunt ons bereiken via: 013-2220533; mail@experiencerobinson.nl of via onderstaand formulier:

[contact-form-7 id=”4470″ title=”Asset-members”]