Veel gestelde vragen over Experience Robinson

Nog vragen, twijfels of andere dingen die je van ons zou willen weten? Ongetwijfeld krijg je hier antwoord op je vraag!

Toch niet? bel of mail ons!

Voor wie is Experience Robinson geschikt?

Experience Robinson is sowieso geschikt voor mannen en vrouwen tussen 18 – 55 jaar. Deelnemers hoeven niet topfit te zijn; de proeven zijn gebalanceerd om voor iedereen toegankelijk te zijn. Wel dienen zij zelfstandig te kunnen lopen.

Ook voor deelnemers onder 18 jaar zijn er verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op en geef hierbij aan om hoe veel kinderen en van welke leeftijd het gaat.

Boven de 55 jaar en in goede fysieke gesteldheid? Bijzonder welkom!

Kan ik met lichamelijke klachten meedoen aan Experience Robinson?

Voor ons is deze vraag moeilijk algemeen te beantwoorden. Het is sterk afhankelijk van de soort klacht en de fysieke gesteldheid. Dit kunt u het beste zelf bepalen, al dan niet met behulp van een specialist. Het is een deelnemer altijd toegestaan een proef over te slaan naar eigen inzicht.
Aangezien wij het liefst iedereen deze ervaring willen bieden, zijn wij altijd bereid met u mee te denken. Belt u ons op 06-30412929, dan staan wij u graag te woord.

Let op:
Kunt u niet zelfstandig lopen, moeten we helaas bij voorbaat afraden om mee te doen.

De Experience bestaat onder andere uit verschillende fysieke proeven in een prachtig, enigzins ruig natuurgebied. Deelname is op eigen risico.

Wel is de spelleider altijd in het bezit van BHV en/of EHBO.

Kan ik mij ook als individu of met een paar personen opgeven?

Dat is mogelijk! Stuur ons een email met daarin je gegevens en het aantal personen, dan gaan wij kijken of we een datum kunnen prikken waarop voldoende kandidaten mee kunnen doen.

Kan ik Experience Robinson ook boeken voor een familiedag?

Ja, leuk zelfs! Let er wel even op dat Experience Robinson in principe voor personen van 18 jaar en ouder is. Dit in verband met o.a. het onderdeel vuur maken. Neem contact met ons op voor gepersonaliseerde mogelijkheden en geef hierbij het aantal kinderen en de leeftijden aan.

Is Experience Robinson van dezelfde makers als Expeditie Robinson?

Nee, Experience Robinson is opgericht door een groep enthousiastelingen die geen genoeg kunnen krijgen van het televisieprogramma. Waar we proberen een zo gaaf mogelijke ervaring neer te zetten, zijn wij niet verbonden met de productiemaatschappij van Expeditie Robinson. Ons product verschilt dan ook wezenlijk van de ervaring zoals de kandidaten op televisie mee maken. Dit omdat we te kampen hebben met verschillende factoren, zoals budget, locatie, tijdsduur, een algemene toegankelijkheid en geen gebruik maken van beelden en montage.

Kan ik op locatie (gratis) parkeren?

Ja, bij de locatie waar Experience Robinson wordt georganiseerd is voldoende gratis parkeergelegenheid. Komen wij bij u op locatie, kunt u dat navragen bij degene die uw teamuitje organiseert.

Wat te doen bij slecht weer?

Goede vraag!

Onze ervaring is dat het weer nauwelijks roet in het eten gooit. Buien trekken vaak snel over tijdens de speeluren van Experience Robinson. Bovendien vinden veel spelers wat ruiger weer juist een extra toevoeging aan de (survival) belevenis. Mocht het weer te heftig zijn, is er altijd mogelijkheid te schuilen.

Welke kleding trek ik aan tijdens Experience Robinson?

Trek bij voorkeur oude kleding en schoenen aan die vies mogen worden. De bril kan worden opgehouden, sieraden die makkelijk verloren raken of ergens achter kunnen blijven hangen zoals kettinkjes, armbandjes, e.d. worden afgeraden.

Er worden geen proeven in het water gedaan, dus badkleding kan thuis worden gelaten. De kans is minimaal, maar controleer uzelf na afloop altijd even op teken (tekentang is bij de Experience aanwezig).

*Deze informatie zal ook worden verstrekt aan degene die voor u de activiteit organiseert.