Veel gestelde vragen over Experience Robinson

Nog vragen, twijfels of andere dingen die je wil weten? Ongetwijfeld krijg je hier antwoord op je vraag!

Toch niet? bel0630412929bel of mail ons!

Voor wie is Experience Robinson geschikt?

Experience Robinson is sowieso geschikt voor vrouwen & mannen tussen 18 – 55 jaar. Deelnemers hoeven niet topfit te zijn; de proeven zijn gebalanceerd om voor iedereen toegankelijk te zijn. Wel dienen zij zelfstandig te kunnen lopen.

Ook voor deelnemers onder 18 jaar zijn er verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op en geef hierbij aan om hoe veel kinderen en van welke leeftijd het gaat.

Boven de 55 jaar en in goede fysieke gesteldheid? Bijzonder welkom!

Back to Index

Kan ik met lichamelijke klachten meedoen aan Experience Robinson?

Dit is sterk afhankelijk van de soort klacht en de fysieke gesteldheid. Het beste kunt u dit zelf bepalen, al dan niet met behulp van een specialist. Het is een deelnemer altijd toegestaan een proef over te slaan naar eigen inzicht, zonder enige consequenties voor de eindscore.

Let op:
Kunt u niet zelfstandig lopen, moeten we helaas bij voorbaat afraden om mee te doen.

De Experience bestaat onder andere uit verschillende fysieke proeven in een prachtig, enigzins ruig natuurgebied. Deelname is op eigen risico.

De spelleider is altijd in het bezit van BHV en/of EHBO en getraind om gevaarlijke situaties tijdig op te merken. Hij kan aanraden dan wel afdwingen de betreffende actie van een deelnemer te staken in het kader van de persoonlijke en algemene veiligheid.

Back to Index

Kan ik mij ook als individu of met een paar personen opgeven?

Dat is mogelijk! Stuur ons een email met daarin je gegevens en het aantal personen, dan gaan wij kijken of we een datum kunnen prikken waarop voldoende kandidaten mee kunnen doen.

Back to Index

Kan ik Experience Robinson ook boeken voor een familiedag?

Ja, leuk zelfs! Geef dan s.v.p. wel aan of er deelnemers onder de 18 jaar meedoen en hoe veel. Dit in verband met onder andere het onderdeel vuur maken. 

Back to Index

Is Experience Robinson van dezelfde makers als Expeditie Robinson?

Nee, Experience Robinson is opgericht door een groep enthousiastelingen die geen genoeg kunnen krijgen van het televisieprogramma. Waar we proberen een zo gaaf mogelijke ervaring neer te zetten, zijn wij niet verbonden met de productiemaatschappij van Expeditie Robinson. Ons product verschilt dan ook wezenlijk van de ervaring zoals de kandidaten op televisie mee maken. Dit omdat we te kampen hebben met verschillende factoren, zoals budget, locatie, tijdsduur, een algemene toegankelijkheid en geen gebruik maken van beelden en montage.

Back to Index

Kan ik op locatie (gratis) parkeren?

Ja, bij de locaties waar Experience Robinson wordt georganiseerd is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. Komen wij bij u op locatie, kunt u dat navragen bij degene die uw teamuitje organiseert.

Back to Index

Wat te doen bij slecht weer?

 

Onze ervaring is dat het weer nauwelijks roet in het eten gooit. Tijdens de speeluren van Experience Robinson komen buien zelden voor. Wanneer dat toch gebeurd, trekken zij over het algemeen vaak snel over. Bovendien vinden veel spelers wat ruiger weer een extra toevoeging aan de (survival) belevenis. Mocht het weer te heftig zijn, is er altijd mogelijkheid om te schuilen. Het spel zal dan kort stilgelegd worden.

Back to Index

Welke kleding trek ik aan tijdens Experience Robinson?

Trek bij voorkeur oude kleding en schoenen aan die vies mogen worden. De bril kan worden opgehouden, sieraden die makkelijk verloren raken of ergens achter kunnen blijven hangen zoals kettinkjes, armbandjes, e.d. worden afgeraden.

Er worden geen proeven in het water gedaan, dus badkleding kan thuis worden gelaten. De kans is minimaal, maar controleer uzelf na afloop altijd even op teken (een tekentang is ook tijdens de Experience aanwezig).

*Deze informatie wordt tevens verstrekt aan degene die voor u de activiteit organiseert.

Back to Index