Experience Robinson Teambuilding

Geschikt voor álle leeftijden & condities - Afgestemde intensiteit - Verbindende groepsdynamiek.

    

Timothy Visser

Top ervaring! Strijd en avontuur met en tegen je maten.  Alles ook erg mooi gemaakt

Jane Trapman

Een fantastische ervaring! Je leert de echte survivors kennen 😉  

Robyn Pierson

Experience Robinson is een erg leuk uitje! Niet alleen voor vrienden, maar zeker ook als teambuilding!  

Teambuilding Expeditie Robinson style!


Vuur maken, hutten bouwen, kokosnoten gooien, hindernissen, tactisch nadenken en andere spannende proeven:  Experience Robinson daagt jong en oud uit met veel diversiteit om op een leuke manier te strijden, samenwerken en te overwinnen!

Ontdek de verborgen talenten van jouw collega, familielid, vrienden of leidinggevende: Heeft de stille kantoormuis gevoelige snorharen voor groepsdynamiek, of de Alfaman een te groot ego om zijn evenwicht te behouden? Wie weet ben jij ze allen te slim af!

Net als in het televisieprogramma zijn kracht en snelheid niet automatisch winstgevend en zal de uitslag tot het laatst toe spannend blijven.


Ga mee op avontuur!
Lees meer           Zie meer ↓

Foto's Experience Robinson

Zó ziet jouw volgende teamuitje er uit:

Expeditie Robinson

ken je natuurlijk van televisie, waarin een groep (niet-)BNers ruim vier weken op avontuur gaat, primitief leeft en aan allerlei proeven wordt onderworpen. Wij bieden in slechts een paar uur tijd een soortgelijke ervaring. Hieronder lees je, zonder dat we alles prijsgeven, meer over deze avontuurlijke dag!

Hoe ziet jouw dag er uit?

Je komt aan in een prachtig natuurgebied en voelt een gezonde spanning deinen. De opgestelde attributen van de proeven kijken je uitdagend aan en je kunt niet wachten te beginnen. Je neemt nog wat te drinken en probeert moedig één van de 'Robinson Bites'. Als de spelleider het teken geeft om te verzamelen, krijg je te horen welke teamvlag jij gaat verdedigen en wie jouw mede (en dus tegen-) standers zijn.

Bekijk Tarieven

 

Dan is het tijd jullie kamp op te bouwen. Wanneer de tent eenmaal staat, is dit de basis van het kamp. Terwijl jij nog wat aan de tent prutst, maakt jouw teamgenoot vuur en is de rest tactieken aan het bespreken. Opeens valt een koker op de grasmat. De instructies zijn kort en bondig: je moet eraan geloven! Diverse proeven volgen elkaar op, die jou uitdagen op verschillende eigenschappen zoals behendigheid, tactiek en doorzettingsvermogen. Beheers jij al deze krachten, of moet je op een andere (listige) wijze jouw tegenstanders de loef afsteken?

Vol afgunst kijk je toe hoe de andere teams het hebben gedaan. Tot de eindstand bekend wordt gemaakt... wie heeft nu het nakijken?

Bij het eten kletsen we uitbundig na. Op weg naar huis gonst nog lang door je hoofd: wát een gave dag was dit!

Teamrollen

Experience Robinson is de uitgelezen kans om rollen in een team en veranderingen hiervan te observeren. Is naar verloop van tijd de leider nog steeds leidend of neemt de stille creatieveling het over? Vriend en vijand worden soms met stomheid geslagen. Ontdek het zelf tijdens deze spannende teambuilding!

Ga mee op avontuur!

Een kamp bouwen, primitief vuur maken, obstacle run, proeven doen en andere teams te slim af zijn: Heb jij het in je? Gelukkig doe je het niet alleen! Samen met jouw teamgenoten gaan jullie de meeste munten proberen te scoren. Lukt dat? Dan mogen jullie je met recht de nieuwe Robinsons noemen. Maar let op: het spel kan, net als op televisie, ineens een onverwachte wending nemen!

Deze ca. 2,5 uur durende groepsactiviteit vindt plaats in het prachtige Stadsbos013 van Tilburg, bij Uitspanning de Zeven Geitjes met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Het is zodanig opgezet dat de proeven voor iedereen geschikt zijn, ongeacht fysieke gesteldheid. De fanatiekheid van de groep bepaalt de moeilijkheidsgraad. Ook zijn er elementen ingebouwd waardoor het tot het laatst toe spannend zal blijven welk team de winnaar van Experience Robinson wordt. Uiteraard krijgt dit team een overwinningsprijs welke - eventueel - met de andere teams gedeeld mag worden.

Tip: Combineer de activiteit met een afsluitende lunch, BBQ of diner. Gezellig!

Bekijk Tarieven

Geschikt voor álle leeftijden & condities - groepen van 8 tot 32 personen.  
Kleinere of grotere groep? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Tarieven Teambuilding

Boek snel: DEZE MAAND leuke kortingsacties voor ieder gezelschap!

Inclusief:

- 2,5 uur durende activiteit voor alle leeftijden
- Winnaarsprijs
- 'Robinson Bites'
- Onbeperkt natuurlijk smaakwater tijdens activiteit
- T/M Aug 2019 gratis groepsfoto op grootformaat!

Klassenuitje / activiteit?

Slechts € 250,- voor de hele klas incl. drankjes én klassenfoto!
*Aangepast programma. Speeltijd = 1,5 uur!

Groeps-
grootte
Prijs
p. p.
Aanbieding
(tot 30 juni)
25 - 32
€ 28,50 € 24,50
17 - 24
€ 34,50 € 29,50
8 - 16
€ 38,50 € 34,50

Geschikt voor vrijwel alle leeftijden en condities!
Afwijkende groep? Daar komen we vast wel uit! Neem gerust contact op.

Horeca suggesties:

(Vega) BBQ* p.p. € 17,50
Koffie/thee + gebak of worstenbrood p.p. € 5,50
Bittergarnituur (60 st.) € 22,50
Hapjesplank (8 à 10 pers.) € 19,50
Lunchbuffet p.p. € 15,50
Specialiteiten Buffet p.p. € 22,50
IJsbuffet p.p. € 2,50

*Barbecuen doet u in stijl: geheel zelf. Een kok die uw gerechten bereidt is ook mogelijk tegen een meerprijs van
€ 65,-.

Veel Gestelde Vragen

Vragen, twijfels of andere dingen die je wil weten? Wellicht krijg je hier antwoord op je vraag!

Toch niet? Neem dan contact met ons op.

Voor wie is Experience Robinson geschikt?

Experience Robinson is sowieso geschikt voor vrouwen & mannen tussen 18 – 55 jaar. Deelnemers hoeven niet topfit te zijn; de proeven zijn gebalanceerd om voor iedereen toegankelijk te zijn. Wel dienen zij zelfstandig te kunnen lopen.

Ook voor deelnemers onder 18 jaar zijn er verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op en geef hierbij aan om hoe veel kinderen en van welke leeftijd het gaat.

Boven de 55 jaar en in goede fysieke gesteldheid? Bijzonder welkom!

Kan ik met lichamelijke klachten meedoen aan Experience Robinson?

Dit is sterk afhankelijk van de soort klacht en de fysieke gesteldheid. Het beste kunt u dit zelf bepalen, al dan niet met behulp van een specialist. Het is een deelnemer altijd toegestaan een proef over te slaan naar eigen inzicht, zonder enige consequenties voor de eindscore.

Let op:
Kunt u niet zelfstandig lopen, moeten we helaas bij voorbaat afraden om mee te doen.

De Experience bestaat onder andere uit verschillende fysieke proeven in een prachtig, enigzins ruig natuurgebied. Deelname is op eigen risico.

De spelleider is altijd in het bezit van BHV en/of EHBO en getraind om gevaarlijke situaties tijdig op te merken. Hij kan aanraden dan wel afdwingen de betreffende actie van een deelnemer te staken in het kader van de persoonlijke en algemene veiligheid.

Kan ik mij ook als individu of met een paar personen opgeven?

Dat is mogelijk! Stuur ons een email met daarin je gegevens en het aantal personen, dan gaan wij kijken of we een datum kunnen prikken waarop voldoende kandidaten mee kunnen doen.

Kan ik Experience Robinson ook boeken voor een familiedag?

Ja, leuk zelfs! Geef dan s.v.p. wel aan of er deelnemers onder de 18 jaar meedoen en hoe veel. Dit in verband met onder andere het onderdeel vuur maken. 

Is Experience Robinson van dezelfde makers als Expeditie Robinson?

Nee, Experience Robinson is opgericht door een groep enthousiastelingen die geen genoeg kunnen krijgen van het televisieprogramma. Waar we proberen een zo gaaf mogelijke ervaring neer te zetten, zijn wij niet verbonden met de productiemaatschappij van Expeditie Robinson. Ons product verschilt dan ook wezenlijk van de ervaring zoals de kandidaten op televisie mee maken. Dit omdat we te kampen hebben met verschillende factoren, zoals budget, locatie, tijdsduur, een algemene toegankelijkheid en geen gebruik maken van beelden en montage.

Kan ik op locatie (gratis) parkeren?

Ja, bij de locaties waar Experience Robinson wordt georganiseerd is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid. Komen wij bij u op locatie, kunt u dat navragen bij degene die uw teamuitje organiseert.

Wat te doen bij slecht weer?

 

Onze ervaring is dat het weer nauwelijks roet in het eten gooit. Tijdens de speeluren van Experience Robinson komen buien zelden voor. Wanneer dat toch gebeurd, trekken zij over het algemeen vaak snel over. Bovendien vinden veel spelers wat ruiger weer een extra toevoeging aan de (survival) belevenis. Mocht het weer te heftig zijn, is er altijd mogelijkheid om te schuilen. Het spel zal dan kort stilgelegd worden.

Welke kleding trek ik aan tijdens Experience Robinson?

Trek bij voorkeur oude kleding en schoenen aan die vies mogen worden. De bril kan worden opgehouden, sieraden die makkelijk verloren raken of ergens achter kunnen blijven hangen zoals kettinkjes, armbandjes, e.d. worden afgeraden.

Er worden geen proeven in het water gedaan, dus badkleding kan thuis worden gelaten. De kans is minimaal, maar controleer uzelf na afloop altijd even op teken (een tekentang is ook tijdens de Experience aanwezig).

*Deze informatie wordt tevens verstrekt aan degene die voor u de activiteit organiseert.

Strijd en avontuur met en tegen je maten. Top ervaring! Alles ook erg mooi gemaakt
Tim Visser

Tim Visser

Natuur-cameraman 5*
Een fantastische ervaring! Je leert de echte survivors kennen ;)
Jane Trapman

Jane Trapman

Imagineer en Wensvervuller bij Make-a-wish 5*
Experience Robinson is een erg leuk uitje! Niet alleen voor vrienden, maar zeker ook als teambuilding!
Robin Pierson

Robin Pierson

Creative Director/Producer 5*
CONTACT

Contact ons via Rooksignalen, Chat, Whatsapp, Telefoon, Facebook, Instagram of onderstaand formulier!

Facebook Twitter LinkedIn YouTube